Baby- & peuterzwemmen

Een ontspannen moment met je kindje in het water, dát is babyzwemmen. Samen met andere ouders en kinderen maken we er elke week een feestje van. We zingen liedjes, maken je kindje bekend met water en wordt er aandacht geschonken aan de eerste beginselen van het leren zwemmen.

Het babyzwemmen is samen met papa of mama, opa of oma en kan al vanaf 8/10 weken na de geboorte. Doordat we zwemmen in heerlijk warm water (32 graden) in het Bewegingscentrum van Maeykehiem kun je al vroeg komen zwemmen. Voor de kleintjes is het al een hele belevenis op zich om samen in het water te zijn. Het kunnen bewegen in water komt daarna met spetteren, spelletjes doen, liedjes zingen en ook kopje onder hoort daar (op termijn) bij.

Vanaf het moment dat je kindje kan kruipen/lopen is het ook leuk om over matten te klauteren, van de kant te springen of van de glijbaan te glijden. Je kind wordt vertrouwd gemaakt met het water, de basis voor de zwemlessen zijn er.

Informatie
De lessen vinden plaats op vrijdagochtend 9.15 – 9.45u in het Bewegingscentrum van Maeykehiem, Bouwen 17 in Sint Nicolaasga. Bekijk hier de huidige tarieven.