SwimHIT

Zoek je nét dat beetje extra uitdaging tijdens het zwemmen? Start dan met SwimHIT: een zwemactiviteit voor echte mannen en stoere vrouwen!

Je volgt een HIIT (Hoog Intensieve Interval Training) in het zwembad van slechts 30 minuten.
– Je gaat vet verbranden
– Je voelt je steeds flexibelere
– Word fitter
– Je gaat steeds beter zwemmen

Tijdens de SwimHIT trainingen trek je veel korte sprintjes en rust je actief uit (semi-actieve rust). Doordat er veel afwisseling zit in de zwemslagen en oefeningen is geen les hetzelfde. Het zwemmen verbetert jouw flexibiliteit, de techniek van je zwemslagen en het geeft je de mogelijkheid om voluit te gaan zonder je gewrichten te overbelasten. Daarnaast is het altijd gezellig, want je zwemt in een groep.

Na een SwimHIT-training voel je je niet uitgeput, maar sterk, soepel en fit. Je bent immers een half uur flink aan het bewegen in extra warm water. Daardoor blijf je na het sporten nog wel even zweten, dit is het afterburn-effect.

Om mee te kunnen doen hoef je geen goede zwemmer te zijn, je wordt namelijk vanzelf beter. De zwemslagen worden je goed aangeleerd en je krijgt handige tips en trucs van de ervaren instructeur. Het bad is altijd opgedeeld in 2 kanten, een snelle kant en een nog snellere kant.

De trainingen zijn op dinsdagavond om 19.45 – 20.15 / 20.15 – 20.45 / 20.45 – 21.15.

Locatie: De Bouwen 17, 8521KN Sint Nicolaasga (Bewegingscentrum Maeykehiem).

Kosten: Bekijk hier de huidige tarieven.

Wacht niet langer om fit te worden en geef je op voor een vrijblijvende, gratis proefles. Mail dan naar info@zwemkracht10.nl.